Hlavní navigace

Témata označená nálepkou Webhosting a serverhosting

  • Dostupnost My SQL, zbytečný záložní mailserver a jiné

    Dostupnost My SQL serveru 76.607833655706%! Ano, tak takovou dostupnost má podle statistik provozovatele My SQL server patřící InetHostingu. Tomu se říká opravdu profi služba :-) Isol.cz: nepotřebujeme záložní mail server! Aspoň tak se vyjádřil provozovatel tohoto „webhostingu“ na diskuze Jak Psát Web.
    19. 2. 2006 19:22 (aktualizováno)
  • Měření dostupnosti oficiálně spuštěno

    Dnes byl oficiálně spuštěn projekt www.mereni-dostupnosti.cz. Za projektem stojí společnost Redboss s.r.o.
    13. 2. 2006 10:15 (aktualizováno)
  • Vyzkousejte sveho webhostera :)

    Vsimnul jsem si, ze se kvalita webhostera pozna podle toho, jak je schopny zajistit podporu behem svatku. Jak dlouho reaguje na emaily? Funguje hot-line? Anebo jediny technik odjel na dovolenou do Tatier a ozve se Vam 3. ledna. :) Presne to se mi stalo pred par lety kdy jsem prevadel jedneho sveho zakaznika na svuj oblibeny hosting. Prave behem svatku mladi crackeri nemaji co delat a zkousi sve scripty a bezpecnost Vasich stranek. Pomuze Vam webhostingova spolecnost v krizove situaci?
    13. 2. 2006 10:14 (aktualizováno)
  • PIPNI hledající a nalézající

    Na to, že bratři Šimonkovi jsou velcí hráči vabank co se týká hostingu jsme si už zvykli. Většina solidních i méně solidních tvůrců stránek nad nimi už zlomila hůl a našla si sice méně, někdy i stejně komfortní, ale zato spolehlivější hosting. Mezitím se obchodním modelem inspirovalo, ba i vzniklo pár jiných firem, nad naivitou jejichž zákazníků jsme „my poučení“ jen kroutili hlavami.
    13. 2. 2006 10:11 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).