Hlavní navigace

Témata označená nálepkou mobily

  • Redesign Tarifomat.cz - co vy na to?

    Nástroj pro srovnání tarifů mobilních operátorů Tarifomat začal fungovat před rokem a půl a zatím nebyl čas na pořádný design, hodně kritiky tak sklízí za špatnou použitelnost. Navíc konečně přibyla možnost vyjednání výhodných tarifů i pro firmy, nejen domácí uživatele a je tak potřeba tuto část do webu zapracovat a zvýraznit.
    20. 9. 2012 10:51 (aktualizováno)
  • Minutová tarifikace podle mého gusta

    Zatímco u nás se mobilní operátoři předhánějí v tom, jak maximálně nasrat své klienty skrytě i veřejně je maximálně vyždímat (což se jim v součinnosti, resp. nečinnosti našeho milého ČTÚ a ÚOHS daří tak skvěle, že mají nejvyšší hodnoty ARPU ze všech zemí minimálně OECD a EU, ne-li světa) tak jinde (vlastně kdekoliv) se snaží svými nabídkami zaujmout a přetáhnout lidi od konkurence.
    13. 5. 2010 13:02 (aktualizováno)
  • Platba za sestavení hovoru - hurá

    Možná jste včera četli, že EU komisařka Redingová navrhuje pro mobilní hovory zavést platbu z příchozích hovorů, viz mobil server či mobilmania. Zcela dle očekávání se proti tomu operátoři postavili a zcela dle očekávání to většina lidí nechápe, protože je problém podobné záležitosti jaksi rozumně vysvětlit běžnému plebsu. Osobně doufám, že to dopadne a zkusím to trochu rozvinout.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).