Hlavní navigace

Martin@Lupa

  • Opera Mini je tu!

    Opera Software, výrobce oblíbeného prohlížeče pro desktopy, včera vypustil finální verzi dalšího svého produktu – Opery Mini. Jedná se o prohlížeč pro mobilní telefony s podporou technologie Java. Zkušební provoz probíhal už od podzimu minulého roku v Německu a ve skandinávských zemích, kde ji začalo využívat více než milion uživatelů.
    13. 2. 2006 10:34 (aktualizováno)
  • Alzasoft.cz: opravdu zvláštní cross-selling

    Včera jsem po dlouhé době navštívil e-shop Alzasoftu a byl jsem hodně překvapen způsobem použití cross-sellingu v tomto e-shopu. Při prohlížení detailu brašny na notebook CRUMPLER StickyDate (Ta brašna vypadá opravdu dobře a pokud se nepletu, tak ji mají i v novém Apple Store na Smíchově :-) mi bylo doporučeno s brašnou na notebook zakoupit i samotný notebook :-) K brašně za dva tisíce notebook za 25 tisíc :-) Opravdu zajímavé doporučení.Také kupujete k brašně notebook?
    20. 8. 2007 12:42 (aktualizováno)
  • Invia.cz: obrat 605 milionů korun

    Největší český online prodejce zájezdů Invia.cz zveřejnil svůj obrat za minulý kalendářní rok. Obrat za rok 2005 činil 605 milionů korun.
    13. 2. 2006 10:32 (aktualizováno)
  • VoipBuster a české příchozí číslo

    Dneska mi v mailu přistál e-mail informující o dostupnosti českých příchozích čísel u služby VoipBuster. Česká republika se tak stává jednou z mála zemí, kde je tato služba dostupná. Ještě by to chtělo, aby si VoipBuster najal někoho, kdo jim bude psát české texty :-) Novinka! Voip-In císlo pro všechny ceské uživatele VoipBuster zdarma! Jdete na http://www.vo­ipbuster.com/en/bu­ycredits.html. Presvedcte se, že máte dostatecný kredit na karte a zažádejte si hned o Voip-In císlo ZDARMA…
    13. 2. 2006 10:28 (aktualizováno)
  • Post.cz přechází pod Seznam

    Post.cz, jeden z prvních českých freemailů, přechází pod Seznam. Informace se objevila na serveru Novinky.cz.
    13. 2. 2006 10:24 (aktualizováno)
  • Marigold je mrtev

    A je to tu, další z předních českých weblogů, Marigold Patricka Zandla, ukončil svůj provoz. Musím zamáčknout slzu v oku, Marigold patřil v mém žebříčku weblogů na přední pozice, moc rád jsem ho četl. V době, kdy vycházely páteční články o budování server Mobil.cz, byl Marigold prvním místem, kam mé každodenní internetové putování směřovalo. Byly to hezké chvíle, ale je to pryč. Nenávratně pryč.
    13. 2. 2006 10:18 (aktualizováno)
  • Měření dostupnosti oficiálně spuštěno

    Dnes byl oficiálně spuštěn projekt www.mereni-dostupnosti.cz. Za projektem stojí společnost Redboss s.r.o.
    13. 2. 2006 10:15 (aktualizováno)
  • 20.12.2005 ve zkratce

    Tomáš Kapalín v Seznamu končí Ivo Lukačovič rozhodl o odvolání obchodního ředitele Seznamu Tomáše Kapalína, který v této funkci strávil 5 let. Důvodem mají být blíže neurčené soukromé podnikatelské aktivity. Více na DigiWebu. Centralway Investment AG vstupuje do H1.cz a Jyxa Podle informací uveřejněných ve zprávičce na Lupě vstupuje švýcarská investiční skupina Centralway Investment AG do společností H1.cz s.r.o. a Jyxo s.r.o.
    13. 2. 2006 10:14 (aktualizováno)
  • 19.12.2005 ve zkratce

    Managed servery od Superhostingu zdarma Superhosting.cz uvedl vánoční akci, během které nabízí pro zajímavé projekty managed servery zdarma. Více informací se můžete dočíst na Hostovinkách. Český hosting hostuje více než 3000 webů Velmi sympatický webhoster Český hosting nyní udává 3061 hostovaných webů. Jen tak dál…
    13. 2. 2006 10:14 (aktualizováno)
  • Martin Snížek: z Dobrého Webu do H1

    Martin Snížek, odborník na přístupnost a použitelnost, odešel po velmi krátké době z pozice konzultanta Dobrého webu do konkurenční společnosti H1. V tomto týdnu je to již druhá posila týmu H1. Aktualizováno: podle informací na stránkách Dobrého Webu to vypadá, že na Martinovo místo nastoupil Luboš Plotěný, autor knihy Budování úspěšného firemního webu – strategie, tvorba, propagace.
    13. 2. 2006 10:11 (aktualizováno)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).