Hlavní navigace

Martin@Lupa

  • Affiliate programy na českém Internetu (3.)

    I dnes se v našem povídání o affiliate programech na českém Internetu podíváme na provizní systém, který bychom opět mohli zařadit do oblasti cestování a online prodeje zájezdů. Konkrétně se budeme bavit o provizním systému od společnosti NetTravel.cz, provozovatele stejnojmenného serveru, na kterém naleznete nabídku zájezdů od desítek českých cestovních kanceláří.
    18. 4. 2006 14:00 (aktualizováno)
  • Seznam.cz mění po vzoru Googlu logo

    Právě jsem se vrátil z Velikonoc, koukám na homepage Seznamu a co nevidím :-) Lehce upravené logo našeho největšího vyhledavače dostalo velikonoční nádech. Docela sympatické :-) Jsem zvědavý, zda se tato nová tradice po vzoru Googlu ujme…
    16. 4. 2006 19:11
  • Google Related Links: další nová služba od Googlu

    Google spustil další zajímavou službu. Nese název Google Related Links a umožňuje webmasterům zobrazovat na stránkách relevantní informace týkající se zaměření stránky. Na stránkách si můžete nechat zobrazovat: Odkazy na relevantní dotazy. Po kliknutí se dostanete na stránku s výsledky vyhledávání na Googlu. Odkazy na relevantní zprávy. Odkazy na podobné stránky.
    4. 4. 2006 17:55 (aktualizováno)
  • Ceník .EU domén: až 5000Kč za jednu?!

    Již tento pátek přechází registrace .eu domén do volné fáze. To znamená, že každý z nás si bude moci zaregistrovat svou doménu .eu bez vlastnictví přednostních práv. Z tohoto důvodu jsem připravil malý přehled cen registrací domén .eu u jednotlivých českých registrátorů. Do přehledu jsem zahrnul všechny registrátory uvedené v seznamu registrátorů na stránkách EURidu, kteří službu registrace domén nabízejí na svých webech, a také Media4web s.r.o., který je členem COREnicu, což je akreditovaný reg
    3. 4. 2006 20:16 (aktualizováno)
  • Novinky v PPC systémech

    Google spustil Local Business Ads Je to několik dnů, co Google spustil novou službu s názvem Local Business Ads (prozatím jde o betaverzi). Jedná se o Adwords v Google mapách. Reklama se zde zobrazuje dvěma způsoby: jako text vlevo od okna s mapou, přímo v mapě. Nová vlastnost Etargetu Od dneška má PPC systém Etarget novou vlastnost, která umožňuje v adrese předávat slovo, na které návštěvník přišel skrz placené odkazy z Etargetu. Více informací v konferenci SEO.nawebu.cz.
    3. 4. 2006 16:24
  • Affiliate programy na českém Internetu (2.)

    V minulém díle jsem sliboval, že články o affiliate programech budou vycházet zhruba jednou týdně. Dnes udělám výjimku, mám chuť zase něco napsat, tak proč ne… doufám, že mi to odpustíte. V článku, který právě čtete, bych Vás chtěl upozornit na další zajímavý provizní systém spadající do oblasti cestování, přesněji řečeno do oblasti online prodeje letenek.
    18. 4. 2006 14:00 (aktualizováno)
  • Affiliate programy na českém Internetu (1.)

    Na českém Internetu můžeme najít celou řadu partnerských (affiliate) programů, které vyplácejí provize za obchody realizované přes web zprostředkovatele. V následující sérii několika článků, které budou zhruba jednou týdně vycházet tady u mně na Lupě, bych se chtěl právě těmto programům věnovat, přinášet tipy na ty zajímavé a podělit se s Vámi o vlastní zkušenosti.
    18. 4. 2006 14:00 (aktualizováno)
  • WebSideStory: Google má v Británii 75%

    Podle nedávno vydané tiskové zprávy od WebSideStory vzrostl v únoru podíl Google ve Velké Británii na 74,67%. Ostatní konkurenti za ním zaostávají opravdu značně: Yahoo mělo minulý měsíc 9,30%, MSN 5,46%, AOL 4,21% a Ask Jeeves 2,28%. (Via Google Holds 75 Percent Marketing Share in the U.K., According to WebSideStory)
    27. 3. 2006 17:23
  • Zvyšte své výdělky z Adsense!

    Přestože Adsense ještě není k dispozici pro česky psané stránky, rád bych se s vámi podělil o odkaz na jeden velmi zajímavý a užitečný web, díky němuž můžete své výdělky (samozřejmě pokud Adsense využíváte :-) zvýšit pouhou úpravou nastavení Adsense. Je to velmi jednoduché, v administraci Adsense vytvoříte „Filtr reklam konkurence“ (Nastavení AdSense > Filtr reklam konkurence) a do něj přidáte adresy webů, které jsou vytvořeny pouze za účelem výdělku z Adsense (např. www.best4sites­.net) a zá
  • PayPal testuje platby pomocí mobilu

    Ecommerce Times informoval o tom, že PayPal testuje novou službu s názvem PayPal Mobile, která by měla v nejbližší době umožnit uživatelům v několika zemích provádět platby přes PayPal posláním sms zprávy. V současné době je nová služba testována zaměstnanci společnosti eBay a během několika týdnů by měla být dostupná v USA, Kanadě a Velké británii.
    24. 3. 2006 15:23
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).