Hlavní navigace

Názor ke článku Ing. Václav Prokůpek, Ph.D. aneb když vysokoškolský pedagog krade od Petr - hnusu, ze je to az k placi. Ing,...

  • 18. 8. 2011 23:37

    Petr (neregistrovaný)

    hnusu, ze je to az k placi. Ing, Vaclave Prokupku, Ph.D. pokud jste akademicky pracovnik, tak Vas poprosim - argumentujte trochu exaktne. Delate nam ostudu.
    PS: Argumentujte fakty, neb po techto ukazkach Vasi komunikace (nechapu jak muzete prednaset komuikaci, kdyz VAS, vasimi slovy "nedostudovane hovado Kapler" hrave ve faktech a argumentaci strci do kapsy) budete tezko hledat jak moralni tak obecne, pravni zastani. BTW: Ulohou novinare je vznaset otazky a klast dotazy. Vsimnete si prosim, a to je zcela podstatne, ze TK dochazi k zaveru na ZAKLADE vasich uvedenych (ci lipe neuvedenych) informaci . A ted, a to je zcela podstatne pro vyvoj budouciho sporu, uvadi, volne prelozeno, pokud jsem se spletl a na zaklade informaci, ktere jsem nalezl na internetu, jsem Vas nepravdive nazval lharem, cituji "jsem samozřejmě připraven svá obvinění odvolat a omluvit se". Takze vydite, prostor pro polemiku zde je otevren. Mne jen prekvapuje ze bohuzel nejste schopen pracovat s jednoduchou dedukci. Preji Vam hodne vnitrni sily, aby jste v sobe nasel odvahu a exaktne, vecnymi argumenty nas ctenare presvedcil, ze TK vecne pochybil a donutil ho k omluve. Hodne stesti.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).