Hlavní navigace

Vlákno názorů ke článku Bezdrátový internet škodí zdraví od SEO & Reklama na Internetu - [19] já jsem napsal že existuje, ale že...

  • 7. 7. 2009 22:11

    SEO & Reklama na Internetu (neregistrovaný)

    [19] já jsem napsal že existuje, ale že to nikdo nepoužívá. Mimochodem pozor, v 5 GHz je povolený vyzářený výkon větší. Je nesmysl argumentovat nějakýma nelegálníma věcma, protože to fakt pak můžeš argumentovat tím, že ti bude soused schválně pouštět do bytu antrax

    [21] Nevím o jakých 600 mW mluvíš. Jestli o tom nesmyslu viz 19, tak viz moje odpověď. Ale klidně si 3 metry před to sednu a budu tam sedět třeba rok. Klidně před to dej sklenici a schválně měř jak se zvyšuje teplota. Protože pro tvou informaci, 3 metry daleko by tam i při těch 28 dBm s 24 dBi anténou bylo přesně 0 dBm tedy 1 mW. A k tomu si navíc ještě připočti odraz skla.

    Fakt už se tady neztrapňuj, furt nevím co chceš dokázat. Že lze mikrovlnnou anténou někoho uvařit? Ano, jde, když tam dáš kilowatové výkony a ne miliwatové a dotyčná osoba bude dostatečně blízko po dostatečně dlouhou dobu, tak jí opravdu můžeš ublížit. Nijak to ale nesouvisí s WiFi, kde se prostě všude používají ekvivalenty hustoty vyzářeného výkonu okolo 10 W EIRP (legální je dokonce jen 100 mW EIRP), a to není výmysl, uvědom si konečně, že jsem tu pomáhal rozjíždět na 300 firem podnikajících ve WiFi Internetu, takže znám situaci lépe než ty. A i při těch 10 W EIRP jsou v metrových vzdálenostech jen miliWatty.

    [22] myslím že z uvedených komentářů je zřejmé, že tomu rozumím, jestli jsem se někde v rychlosti upsal, tak se omlouvám. Když někde píšu vyzářený výkon, myslím tím hustotu vyzářeného výkonu vztaženou k izotropnímu zářiči, proto dBi.

  • 12. 2. 2017 8:42

    davisplab (neregistrovaný)

    [22] I think of these comments, it is clear that I understand if I signed somewhere in speed, so sorry. When I write somewhere radiated power, I mean radiated power density relative to isotropic radiator, so dBi.

    Teds Woodworking Plans
    Best Camera Under 300

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).