Hlavní navigace

Názor ke článku Radek Hulán neví, kdo je FK (kromě toho, že nerozumí FTP) od Emil - Tak jsem chtel zjistit, o kom to je...

  • 29. 12. 2006 14:14

    Emil (neregistrovaný)

    Tak jsem chtel zjistit, o kom to je tady vlastne rec a podival se na zmineny blog. Nejdriv jsem se vazne pobavil, kdyz jsem si precetl clanek "Prirucka, jak sbalit holku". Napriklad v odstavci o "konkretnich strategiich" se pise:

    "Vemte si s kamarádem Cadillac, zajděte klidně i do té “Solidní nejistoty”, bývá tam v pátek a sobotu dost velice mladejch holek z okolí Prahy. Něco společně popijte, a pak je pozvěte na nadívané křepelky do Hotelu Sen."

    Do Hotelu SEN :-))! Kdyz si predstavim, ze bych nejakou holku, treba i tu nejvetsi pipinu na jednu noc, vezl na nadivane krepelky do Hotelu SEN, tak to bych se studem propadnul, to bych si pripadal jak ten nejvetsi zoufalec.
    Potom jsem si ale jeste precetl diskuzi pod clankem a uz jsem nevedel, co si o tom mam myslet. Bud je to cely legrace ve stylu www.cosmoboy.cz, a nebo ten clovek vazne existuje, ale pak je nejspis nemocnej a asi neni uplne koser se do nej strefovat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).