Hlavní navigace

Mp3stahuj.cz - zábavný komunitní web

5. 9. 2008 15:59 davef6

Že jste o tomto webu ještě nikdy neslyšeli? Ano je to dost možné, přesto že má web www.mp3stahuj.cz mnoho návštěvníků, je o něm na internetu slyšet málokdy. Proto jsem si dal za úkol představit Vám krásy a možnosti tohoto komunitního webu, který slouží pro přehrávání a stahování mp3 hudby a videí.

První dojem

Po otevření adresy www.mp3stahuj.cz vidíte pěkně graficky zpracovanou  stránku, která působí živě a přehledně. Na hlavní stránce se nachází přehledné menu kde můžete přepínat mezi jednotlivými sekcemi a pod menu máte na výběr 4 sloupce ve kterých se nachází nově přidané mp3 a TOP 10 mp3, legračních videí a videoklipů. Dole pod těmito sloupci můžete vidět Novinky na webu a další menší menu, které je spíše informačního charakteru a slouží např. pro kontakt uživatelů s administrátory.

Mp3 a jednoduchá práce s nimi

Jak jž bylo výše napsáno, web se zaměřuje hlavně na mp3 hudbu a práci s ní. V současné době databáze mp3stahuj.cz obsahuje něco přes 16 000 skladeb rozčleněných do jednotlivých kategorii. K dispozici máte také plno funkcí jako např. možnost listovat v žebříčcích od začátku dokonce a přepínat podle žánrů, hodnocení, data vložení a počtu stažení. Vybranou mp3 si lze i jednoduše přehrát, nebo i umístit na Vaše webové stránky či nástěnku, kterou nabízí www.lide.cz . Samozřejmostí je i hodnocení jednotlivých skladeb od 1 hvězdičky do 5ti. Jednotlivé mp3 můžete doporučovat kamarádům a známým přes email.

Veliké plus si tento web získává možností přidat jednotlivé mp3 do oblíbených a vytvořit si tím svůj vlastní playlist, který si můžete různě upravovat, nastavovat a na konec umístit na Vaše webové stránky. Všechny uložené oblíbené skladby můžete též poslat kamarádům a známým přes email.

Pokud by nějaká mp3 nefungovala máte možnost ji nahlásit jako nefunkční a tato skladba je v nejbližší době opravena, nebo pokud se nenajde další alternativní zdroj, tak odstraněna z databáze.

Legrační videa a videoklipy

Další náplň tohoto webu tvoří videa, která jsou rozdělena na 2 hlavní kategorie a to legrační videa a videoklipy, které se dále ještě rozdělují podle žánrů. I tady je velice rozsáhlá databáze, ve které každý uživatel jistě najde to co hledá. I zde platí jako u mp3 možnost poslání videa známému  a po přihlášení můžete video také stáhnout, hodnotit nebo přidat do oblíbených.

Výhody registrace a VIP účtů

Web nabízí možnost registrace, která velice usnadní práci. Po zaregistrování nemusíte čekat 10 sekund než budete moci stáhnout požadovanou mp3, máte k dispozici adresář emailových adres, který použijete při posílání mp3 známým a plno dalších výhod jako jsou možnost hodnocení atd…

Pro ty náročnější uživatele je zde připraven VIP účet, který nabízí rychlejší stahování a web bez reklam. Tento účet je k dispozici po 10 dní po registraci nového uživatele a tak můžete po tuto dobu využívat všech výhod a na tomto základě se rozhodnout jestli má pro Vás cenu pořizovat si ho.

Shrnuté výhody VIP účtu:

  • web bez reklam a rychlejší načítání stránek
  • statistiky
  • možnost posílat přání na mp3 a videoklipy
  • změna svoji přezdívky
  • oblíbené mp3, legrační videa a videoklipy (200) normálně 20
  • počet mp3 v playlistu které lze přehrát (200) normálně 5

Shrnutí

Pokud web mp3stahuj.cz navštívíte, určitě neprohloupíte, jedná se o mladý projekt, který má určitě budoucnost.

Sdílet

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).